Motorsykkeltur i Norge 

Det finnes motosykkelentusiaster over hele verden, og de har stort sett de samme drømmene, nemlig å kunne sette seg på motorsykkelen og bare begi seg ut på en fantastisk kjøretur på noen fine veier. Det er jo slik at de som kjører motorsykkel, har noen preferanser når det kommer til hva slags veier de ønsker å kjøre på, og stort sett er det slik at jo lengre veiene er, desto bedre er det.  

I Norge er det mange steder som egner seg til motorsykkelturer, og blant annet kan Lofoten anbefales. Lofoten er et utrolig flott sted i Norge, som har mye fin natur å by på. I tillegg er det mange høye fjell og trange fjorder i Lofoten, og veiene er smale. De smale veiene er det beste med det hele, og mens man kjører rundt må man bare ta seg tid til å ta inn og nyte all den flotte naturen.

Den store lidenskapen til May Helen Knivskjenes er motorsykler og det har det vært i mange år. Hun elsker lyden av motorduren på sin Harley Davidson.

Hun fikk sin første Harley for ti år siden og hadde før det to motorsykler. 17. august var det nøyaktig 20 år siden hun tok lappen på motorsykkel. Lidenskapen deler hun med sin mann Ola Jostein Sæter, og da er det opplagt hva slags ferietur de gjerne drar på. En sommer for fire år siden var de 18 dager på Route 66, og det fristet til gjentakelse.

Motorsykkeltur

Når det gjelder planleggingen av en slik tur, så bør man først og fremst følge med på værmeldingen. Det er en skikkelig nedtur for motorsykkelturen hvis det plutselig kommer regn eller snø i den perioden man har planlagt å kjøre. Det er også lurt å prøve å planlegge turen til Lofoten i en periode som ikke er så altfor populær. Juni og juli er generelt måneder hvor utrolig mange er på tur, og de fleste bruker bil. Legger man turen utenom disse to månedene, vil man oppleve flere tomme veier, og generelt vil man få en mye bedre motorsykkeltur.